top of page

Over de lessen

„Mijn doel is je muzikaliteit te ontwikkelen om je een uitlaatklep voor je gevoelens te geven.”

 

Wat geeft muziek?

Als ik muziek maak, vergeet ik de tijd, stopt het denken, voel ik innerlijk rust ontstaan, verdwijnt de stress. Ik geniet als het vloeiend gaat lopen, ik heb plezier en mijn gevoel van zelfvertrouwen groeit.

Voor wie?

Iedereen van 6  jaar en ouder is welkom, of je nou het gevoel hebt muzikaal te zijn of niet.

 

Wat doen we in de les?

-De lessen zijn in principe individueel.

-vanaf les 1 begin je met het spelen van ’echte’ (pop)liedjes. In het het begin heel eenvoudig. Als je verder komt, wordt de keuzevrijheid van de nummers of stukken groter.

-Het thuis muziek maken is belangrijk, want daarmee is het doel bereikt: Muziek maken! Het niveau speelt geen rol. Alles wat je doet met inzet geeft al zó veel voldoening.

-2 keer per jaar kun je op een voorspeelmiddag aan anderen  laten horen waar je mee bezig bent. Er is dan ook de gelegenheid om samen te spelen. Je kunt familie en vrienden uitnodigen om te komen luisteren èn je hoort de anderen leerlingen. Dat brengt je ook op ideeën over wat je graag wil gaan spelen.

 

Ben je nieuwsgierig naar de sfeer en inhoud van de les?  Maak een afspraak voor een gratis proefles. Heb je nog geen gitaar? Voor de duur van de les kun je er een van mij lenen.

bottom of page